SCHLINGMANN ARCHITECTEN

MET AANDACHT VOOR MENS EN DETAILSchlingmann Architecten 1970-2020, 50 jaar

Je hebt wensen, ideeën of plannen voor het bouwen en/of verbouwen van uw woonhuis!

Laat ons je informeren of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of restylen.

In een vrijblijvend, informatief gesprek onderzoeken wij samen de mogelijkheden; ‘binnen de grenzen zijn de mogelijkheden even onbeperkt als daarbuiten’.

Een goed doordacht plan ontwerpen om te komen ‘van droom naar werkelijkheid!’

Voor inspiratie en informatie zie onze gerealiseerde plannen en werkwijze.

 

‘We zijn samen tot een mooi resultaat gekomen’ (C. van Gent)

‘Altijd oog voor de klant’  (J. Scheffer)

PROJECTEN

Hierbij enkele voorbeelden van onze gerealiseerde ontwerpen. We beseffen dat dit een kleine selectie is van de afgelopen jaren.

Ook plannen die in ontwikkeling zijn staan in de lijst van projecten.

NIEUWBOUW

Een eigen huis, een plek onder de zon, zo klinkt het refrein van het bekende lied van René Froger. En zegt u nu zelf, wie wil dat niet graag. Voor veel mensen een droom om de eigen woning te kunnen bouwen naar eigen wensen. Laat ons helpen bij het maken van de keuzes in het ontzorgen van het bouwproces, want uw werk en privéleven gaan ook gewoon door. Welke zaken er toe doen, leggen wij graag in een persoonlijk gesprek aan u voor.

VERBOUW

U woont naar tevredenheid in een bestaand huis in een vertrouwde omgeving, toch zijn er factoren waardoor de woning niet meer voldoet aan uw wensen. Dit kan zijn een extra slaapkamer bijv. vanwege gezinsuitbreiding, een werkkamer voor het werken aan huis of een slaapkamer / badkamer op de begane grond vanwege woongenot of leeftijd. De mogelijkheid voor uitbreidingen bespreken we graag met u in een persoonlijk gesprek.

RESTYLING

Wanneer u prima woont of de buren na al die jaren nog niet kunt missen, maar het woonhuis wel onderhoud nodig heeft of gedateerd is, kunnen wij u helpen met het maken van plannen voor het restylen. U zult er versteld van staan wat er met inzet van middelen, van klein tot groot, aan resultaat behaald kan worden. Welke middelen bij u ingezet kunnen worden, bespreken we graag in een persoonlijk gesprek.

RENOVATIE

Het pand terugbrengen in oude glorie met behoud van karakter. Hierbij kunt u denken aan het (her)bestemmen van oude gebouwen al dan niet met een monumentale of karakteristieke waarde. Wanneer u dit zoekt, kunnen wij u van dienst zijn bij het vinden van de juiste materialen en verwerkingsmethodes. Zeker bij bestaande gebouwen is het van belang dat de juiste constructies worden toegepast.